äntligen

Hej!

Nu har det äntligen hänt. Äntligen har vi fått kontokort så vi kan köpa olika appar. Vi får köpa och prova om det kan vara något för oss. Något finns det väl ?

Idag fredag har vi också börjat vårat projekt. I samlad trupp (år 4-6) promenerade vi ner till Lickershamn. Det är en promenad på drygt 3,5 km. Härligt promenadväder faktisk.

Eleverna är indelade i grupper med en surfplatta i varje grupp. I Lickershamn har grupperna valt ett område/plats som de ska dokumentera. Eleverna har gjort tabeller där olika mätvärden förs in. De tar temperaturen på vatten och luft. De har också kontrollerat ph-värdet i vattnet. Alla mätvärden förs in i tabellen på surfplattan. Grupperna ska också beskriva sitt område/plats. Hur det ser ut? Detta skrivs också ner på surfplattan. De har också tagit foton.

Det blev en mycket trevlig fredageftermiddag.

Hälsningar Lärarna i Stenkyrka 4-6

Annonser

3 thoughts on “äntligen

  1. Kul att ni är på gång och att plattor och appar fungerar bättre nu. Var inne på Roslagslinks och där fanns mycket att läsa. Hittade en app som fungerar till redovisning, Soundcloud.

    • Soundcloud är helt fantastiskt. Hade lite problem att bädda in det på wordpress, men annars så är den cooooooooooooooooooooooooooooooooool. testa bambuser ochså. Häftigt som ….. Cheers. Roslagslinks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s